Työyhteisö­valmennukset

Kaipaako johtaminen pelisääntöjä? Mietitkö, mitä itseohjautuvuus oikeastaan tarkoittaa? Sopiiko se kaikille? Onko työntekijöille selvää, mitä heiltä odotetaan ja mikä on vastuun ja vallan kestävä tasapaino?

Tai haluaisitko ihan muuten vaan tuulettaa luutuneita toimintatapoja ja saada uusia näkökulmia tulevaisuuden työelämään? Onnistuu!

Mitään asiaa maailmankaikkeudessa ei ole niin vaikeaa selittää kuin ihmisten käyttäytymistä.

Näin vastasi sosiaalipsykologian professori Jan-Erik Lönnqvist 5-vuotiaan Linnea Einiön kysymykseen Helsingin Sanomien Lasten tiedekysymykset -palstalla. Linnea halusi tietää, miksi toiset aikuiset puhuvat itsestään enemmän kuin toiset.

Tähän viisauteen kiteytyy olennainen syy siihen, miksi työyhteisöissä on välillä niin vaikeaa. Kollegan naama ärsyttää, pomo on paska, Pertti puhuu aina itsestään, Tuija päsmäröi. Sellaista elämä on, missä tahansa ihmisyhteisössä.

Harva meistä pääsee valitsemaan itse omat työkaverinsa, joten kaikkien kanssa kannattaa opetella tulemaan toimeen. Mitä paremmin työpaikalla viihdytään, sitä luovempia ja tuottavampia ihmiset ovat.

Yhteenkuuluvuuden tunne on yksi keskeisimpiä toimivan tiimin elementtejä. Se, miten itse valitsee kohdella työkavereitaan ja millaisen energian tuo tilaan, vaikuttaa aina kokonaisuuteen. Organisaation kulttuuri on yhtä kuin sen ihmiset.

Työyhteisövalmennuksissa keskitymme itseohjautuvuuden periaatteisiin ja pelisääntöihin, kehitämme johtamista, pohdimme päätöksentekomekanismeja ja organisaation rakenteiden toimivuutta, harjoittelemme luottamuksen ja psykologisen turvallisuuden rakentamista, treenaamme arvostavaa vuorovaikutusta, tutustumme itseemme ja kollegoihin paremmin sekä luomme parempaa työelämää ihan kaikille.

Ota yhteyttä niin jutellaan, miten voisin auttaa sinun työyhteisöäsi!

+358405005109