Strategian tarinallistaminen

Strategia on helpompi tehdä kuin toteuttaa. Nopeasti muuttuvassa maailmassa pitkien strategiakausien aika on ohi. Hyvä strategia elää ajassa ja muuttuu ketterästi. Se unelmoi suuria mutta piirtää konkreettisia askelmerkkejä. Siitä tulee totta vain, jos kaikki tietävät, mitä se tarkoittaa oman työn kannalta.

Strategian viestintä on onnistumisen aa ja oo. Liian usein yrityksissä ajatellaan, että strategia kuuluu vain johdolle, eikä muiden tarvitse olla siitä kiinnostuneita. Kyse on kuitenkin teoista ja arjen valinnoista. Huonosti kommunikoitu strategia ei tule koskaan todeksi. Onpa sellaiset romahduttaneet pörssikurssejakin.

Koulutan ja sparraan johtoa, johtoryhmiä ja esihenkilöitä strategian parempaan kommunikointiin. Käytän työkaluja, joiden avulla opit kiteyttämään, tarinallistamaan ja kertomaan strategiasta niin, että pihtiputaan mummokin ymmärtää.

Strategiavalmennus kestää tyypillisimmillään 3–4 tuntia, osallistujamäärästä riippuen. Siinä ajassa pääsee jo pitkälle! Osallistujat saavat myös kotitehtäviä sekä suullisen ja kirjallisen palautteen.

Ota yhteyttä, niin jutellaan!

+358405005109