Media- ja esiintymis­valmennukset

Apua, toimittaja soittaa! Mitä sanon? Osaanko vastata fiksusti? Mitä jos sillä on pahat mielessä? Millainen on hyvä haastateltava? Miten olen luontevasti kameran edessä? Entä jos jäädyn kesken haastattelun?

Yritysjohto ja eri alojen asiantuntijat ovat haluttuja haastateltavia. Monien mielestä toimittajan kohtaaminen tuntuu epämukavalta, jopa pelottavalta. Ihan suotta. Haastattelu on erinomainen tilaisuus saada oma ääni kuuluviin ja päästä kertomaan asiantuntemuksestasi. Parhaimmillaan haastattelu on tasapuolinen vuorovaikutustilanne kahden ammattilaisen kesken.

Media- ja esiintymisvalmennuksessa keskitymme oman pääviestin kirkastamiseen, henkilökohtaisten vahvuuksien löytämiseen esiintymistilanteessa, toimittajan kohtaamiseen ja median toimintaperiaatteisiin.

Käymme läpi, millainen on hyvä haastateltava, miksi media toimii niin kuin se toimii ja miten keskustelusta toimittajan kanssa saa mahdollisimman luontevan. Teemme konkreettisia harjoituksia kameran edessä.

Osallistujat saavat palautteen sekä suullisesti että kirjallisesti. Mediavalmennus kestää tyypillisesti 3–4 tuntia. Ihannemäärä osallistujia on 4–5 henkilöä kerrallaan.

Jännittääkö esiintyminen? Ota yhteyttä, niin jutellaan!

+358405005109